Llombai inverteix 250.000 euros en la creació d’un espai verd i una zona de vianants al voltant del CEIP Sant Francesc de Borja

La creació de nous espais urbans és clau per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans i per a protegir la biodiversitat natural i, més si cap, si eixes instal·lacions beneficien els més menuts.
Amb esta intenció, l’Ajuntament de Llombai ha iniciat les obres per a millorar la Plaça Comunitat Valenciana, situada al voltant del CEIP Sant Francesc de Borja, on està prenent forma una zona per als vianants i un espai verd i lúdic en el qual els xiquets i les xiquetes comptaran amb la màxima seguretat i amb una zona per al seu divertiment. Per al condicionament de la Plaça Comunitat Valenciana, l’Ajuntament de Llombai ha invertit un pressupost de 250.000 euros, dins el Pla d’Inversions. S’espera que en aproximadament dos mesos es donen per finalitzades les obres i els ciutadans puguen disfrutar d’un espai diàfan, natural i segur. “L’Ajuntament de Llombai sempre treballa per garantir la seguretat dels ciutadans i fer-ho d’esta manera demostra també el ferm compromís del poble amb la natura i amb la creació de nous espais verds i urbans”, addueix José Forés, alcalde de la localitat.
caValencià