Guia de Responsabilitat Social de Llombai

 

El projecte La Xarxa de Llombai és una iniciativa que té com a objectiu promoure i reconéixer la responsabilitat social com un factor essencial per al futur positiu del nostre municipi, al mateix temps que destaquem a les persones, entitats i associacions que la fomenten. Aquesta xarxa local enforteix els llaços comunitaris, estableix metes comunes, crea xarxes de col·laboració i espais on es poden compartir experiències i coneixements, i permet fer de Llombai un poble millor, més sostenible, igualitari i conscienciat a través del treball conjunt.

El projecte va consistir en diverses accions entre les quals es troben el vídeo de presentació, que pots veure en el següent enllaç:

Facebook: https://www.facebook.com/ajuntamentdellombai/videos/853886992911001

Instagram:

https://www.instagram.com/p/CwmnTvVMcNn/?hl=es

Redactarem el protocol que regula la Xarxa i amb això es va materialitzar la creació d’aquesta, i realitzem una jornada de formació i adhesió a peu de carrer on vam poder compartir amb la gent i els comerços del poble informació sobre què és la responsabilitat social (RS), perquè és important i com podem ser socialment responsables.

A més, també creem una guia de RS sobre el municipi on es recullen alguns exemples de per què Llombai és socialment responsable. Aquí teniu disponible el protocol, el segell identificatiu del projecte, el díptic informatiu i la guia del municipi:

  • Enllaç a protocol.
  • Enllaç segell identificatiu.
  • Enllaç al díptic informatiu.
  • Enllaç a la guia de responsabilitat social de Llombai.

DIPTICO LLOMBAI

GUIA LLOMBAI WEB_ COMPRIMIDA
PROTOCOLO WEB

caValencià