Finalitza el Programa 50/50 d’eficiència energética al CEIP Sant Francesc de Borja de Llombai

Finalitzen les sessions escolars del Programa d’Educació Ambiental 50/50 de Reacciona 2023 durant l’any escolar 2023/2024 al CEIP Sant Francesc de Borja de Llombai.

El CEIP Sant Francesc de Borja va concloure durant el mes de juny, les sessions escolars del Programa d’Educació Ambiental 50/50 de Reacciona 2023 a través de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llombai, ajuda subvencionada per l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València.

Durant els mesos de gener a juny s’ha dut a càrrec aquest Programa d’Educació Ambiental 50/50 que consistia en el desenvolupament de 10 sessions formatives al centre escolar enfocades a tots els cursos de primària per reduir el consum i la despesa a la factura, tant electrica, d’aigua i gas, al centre educatiu. D’aquesta manera es potenciava també la participació activa de tota la comunitat educativa mitjançant la implementació de pràctiques responsables que fomentaven la eficiència energètica i l’ús responsable de l’aigua. També, s’han desenvolupat quatre formacions a la ciudadanía en general que es contemplaven dins d’aquest programa per tal que conciènciar al respecte a un major nombre de colectius, entre ells, l’associació de jubilats i pensionistes.

Finalment, els resultats del projecte dut a càrrec per Interpreta Natura, com altres anys anteriors, han sigut positius perquè l’ alumnat ha estat implicat i s’ha mostrat participatiu, així com, es pretenia portar a les aules tallers dinamics i divertits que despertaren l’interés entre l’alumnat.

caValencià