José Adam i Adrián Ribera, del Marquesat Frontenis, es proclamen campions d’Espanya en categoria cadet

Durant el passat pont d’octubre, es va disputar a les pistes de frontó del Frontenis Castelló, el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, que va deixar molt bons resultats entre el club del Marquesat. José M Adam i Adrián Ribera van ser els grans noms propis de la competició ja que, gràcies a un esforç incansable i a una gran tasca, van poder proclamar-se campions d’Espanya en categoria cadet, en una final molt disputada i lluitada contra Toni i Nacho, companys de selecció de tots dos. José suma el tercer campionat d’Espanya consecutiu que guanya, mentre que Adrián s’ha proclamat campió d’Espanya per primera vegada. Jordi Adam, en categoria infantil s’ha proclamat subcampió d’Espanya, al costat dels seus companys Iván i Ricardo. Junts van perdre contra la selecció de Castella la Manxa en el tercer i definitiu set. En la categoria femenina, Ayna López, Lucía i Yaiza també van deixar molt bones sensacions aconseguint ser semifinalistes en un partit on van perdre contra la selecció andalusa, campiona d’Espanya.

caValencià