Eugenia Bisbal, gimnasta de Llombai, participarà en el pròxim Campionat d’Espanya

L’esport de Llombai està d’enhorabona perquè Eugenia Bisbal participarà durant aquest mes de novembre en el Campionat d’Espanya Nacional Base de Gimnàstica Rítmica, que se celebrarà el pròxim dia 15 en el Centre d’Entrenament Colonial Sport de la localitat d’Alfafar. Bisbal, d’edat benjamí, és una tremenda apassionada d’aquest esport al qual li presta bona part del seu temps i moltes hores de dedicació. Des de xicoteta, la seua passió és la gimnàstica rítmica i a poc a poc va progressant. Eugenia, que entrena en el Club Gimnàstica Rítmica Ciutat de Carlet, tornarà a competir després del confinament, ja que estava previst que participara al febrer en el campionat nacional, que en aquell moment s’anava a celebrar a Pamplona el mes d’abril però que va ser suspés per la pandèmia. Ara, té una nova oportunitat per a brillar gaudint de la seua passió. El campionat, per les indicacions de la Generalitat Valenciana, no permetrà l’assistència de públic i Eugenia Bisbal no podrà ser animada pels seus seguidors. Encara així, la gimnasta de Llombai està d’enhorabona.
caValencià