Llombai posa en marxa un nou portal web més renovat i més transparent

Llombai estrena nova web municipal amb una nova imatge més renovada, un disseny actualitzat i, en definitiva, una aparença molt més moderna i adaptada als temps que corren, amb una priorització de la fotografia i la claredat de navegació. Les noves demandes comunicatives han provocat que l’Ajuntament de Llombai realitze un esforç en renovar el seu portal web, que havia quedat obsolet. L’objectiu del consistori, amb el canvi, és el d’oferir més qualitat però també més quantitat ja que amb la renovació, ara hi ha més continguts i nous serveis per a la ciutadania. La transparència municipal creix amb la nova web i és que s’han adaptat espais amb l’objectiu de transmetre transparència en la gestió del consistori, donant a conèixer més aspecte del dia a dia de l’ajuntament. Per exemple, es pot visualitzar informació econòmica, instàncies, ordenances i dades d’interès públic. A més, gràcies a un formulari de contacte, els veïns o veïnes que així ho desitgen, podran posar-se en contacte amb el consistori per fer arribar qualsevol missatge o queixa. “El nou portal web té el propòsit de modernitzar Llombai telemàticament i al mateix temps, també transmetre a la ciutadania una gestió municipal eficaç, transparent i de confiança amb el nou servei de transparència que s’ha activat. A més, s’ha potenciat l’aspecte del Directori Comercial per donar suport a tots els comerços locals de Llombai, tan importants a la nostra localitat i que necessiten de la nostra empenta en un moment complicat”, ha afegit José Forés, alcalde de la localitat.
caValencià