Teatre, música i màgia nadalenca a Llombai per tancar l’any 2020

Llombai ha anunciat tots els actes que tindran lloc des d’aquesta setmana i fins al proper 11 de gener. La programació està carregada de música i teatre, sempre respectant les normes de seguretat i el distanciament social però omplint de cultura aquestes dates nadalenques. El 15 de desembre, el grup La Tourné Teatre interpretà a l’Auditori Municipal “Magical Matilda” per als alumnes del CEIP Sant Francesc de Borja. Hui dia 17 serà el torn de Animic Teatre, amb l’obra “Un mundo en apuros” i també es durà a terme una audició conjunta instrumental i amb cors per part de l’Escola de Música de Llombai. El 18 de desembre s’interpretarà la peça musical “Amb veu i vent” per part de Back To Brass, i el dissabte seguirà la programació musical amb els solistes de piano de l’Escola de Música del municipi. El 20 de desembre tindrà lloc “La Plantà de l’Arbre de Nadal” a la Plaça de l’Ajuntament en un acte amenitzat per la colla de dolçainers i tabaleters “La Xamosia”, i també es farà una audició per part de la Banda Juvenil de Llombai a les 13:00 hores. Un dia després es produirà la decoració de l’arbre per part de l’alumnat de CEIP Sant Francesc de Borja. El dia 22 arrencarà amb el “Teatre de l’Abast” a partir de les 19:00 hores a l’Auditori Municipal. Finalment, la programació es tancarà el dia 5, amb la Cavalcada dels Reis Mags i el 11 de gener amb el sorteig dels premis de la Campanya de Nadal.

A més, l’Ajuntament també ha organitzat al CEIP Sant Francesc de Borja l’Escola de Nadal que tindrà lloc els dies 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 4 i 5 de gener. Serà de 9 a 14 hores i de xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys. Inscripcions gratuïtes fins el 21 de desembre. Hi haurà sols cinquanta places. Accés per ordre d’inscripció.

caValencià