Convocatòria  d’ajudes a empreses i persones treballadores autònomes dels sectors de l’hostaleria, agències de viatge, activitats artístiques, recreatives i d’oci

Convocatòria  d’ajudes a empreses i persones treballadores autònomes dels sectors de l’hostaleria, tant allotjament com restauració, agències de viatge, activitats artístiques, recreatives i d’oci, per la Covid-19.

El termini per a la presentació de sol·licituds s’iniciarà a les 09.00 hores del 4 de febrer de 2021 i finalitzarà a les 23.59 hores del 17 de febrer de 2021. És molt important fer el primer pas de la sol·licitud hui perque s’adjudicaran per ordre d’entrada de la documentació.

La presentació de les sol·licituds s’efectuarà realitzant dos tràmits:

Tràmit 1: sol·licitud de data i franja horària per a presentar la sol·licitud (no requereix signatura electrònica). Per a sol·licitar l’assignació de data i franja horària per a presentar la sol·licitud, s’accedirà al procediment telemàtic «EMPCOV 2021 on s’haurà de prémer l’enllaç «cita prèvia per a la presentació de sol·licitud d’ajudes per al programa EMPCOV 2021». El sistema informarà del termini assignat per a presentar la sol·licitud.

Tràmit 2: presentació de la sol·licitud (requereix signatura electrònica).

Instruccions per a sol·licitar l’ajuda número 2

DECRET 17 DE 2021 DEL CONSELL AJUDES A EMPRESES D’ALGUNS SECTORS AFECTADES PE’L COVID

caValencià