Llibre de Festes de Llombai 2021

Amb l’arribada de l’estiu, vivim temps d’alegria i de major parsimònia i, després de tot, aparent normalitat. Ens ve bé a tots i totes després de mesos molts durs. Però no ens enganyem, la batalla contra el virus encara no ha acabat. Al contrari, és ara, amb la campanya de vacunació treballant a ple rendiment, més impor- tant que mai respectar les mesures de seguretat que ens traslladen des de les administracions per a eixir d’estes circumstàncies de manera adequada. Tots som conscients que venim de viure temps complicats en el pla social, econòmic, laboral i, fins i tot, anímic, però això no ens pot llevar la il·lusió d’afrontar un futur junts, sostenible i completament brillant per al nostre municipi. Amb eixe fi hem treballat sense des- cans durant els últims mesos i per a això con- tinuarem treballant tot el que siga necessari.

Tot això no ho podríem materialitzar sense la ciència, l’únic camí per a cuidar la nostra salut davant esta pandèmia. És vital seguir ordenadament la campanya d’immunització i acceptar la vacuna per a construir una societat conscienciada dels grans reptes que se’ns han plantejat. Hem de continuar avançant per a poder dir ben alt que la Covid-19 ja és passat. Un passat que, lamentablement, s’ha em- portat massa vides per davant i que, només pel record dels quals ja no estan, ens obliga a mantindre els nostres nivells d’alerta al màxim fins al final.

Com ja vam anunciar, degut a la Covid-19 en- guany no celebrarem les nostres Festes tal com tenim per costum fer, esta situació ens obliga, per prudència i responsabilitat, a extremar les precaucions i per tant, hem decidit conjuntament en les Festeres i Festers ajornar la festa a l’any que ve.

No obstant això, enguany hem programat alguns actes culturals com ara les Jornades de Mu- sica als Claustres Rafael Sanz Espert, o el concert d’estiu de la Nostra Banda, així com una sarsuela i altres esdeveniments culturals.

Benestar, ambició i prosperitat són els conceptes que mouen este Equip de Go- vern per a portar el nostre municipi a la completa re-cuperació i, segur, que amb l’ajuda de tots els veïns i veïnes de Llombai ho aconseguirem molt prompte. Disfrutem ara de l’estiu però pensem que la responsabilitat és necessària. Un abraç molt fort a totes i tots.

José Forés

Alcalde de Llombai

 

Pots descarregar el LLIBRE ací.

caValencià