Llombai, Catadau i Alfarp organitzen una “Quinzena Saludable” per millorar els hàbits de la gent major

Llombai participa, des del dimarts 19 d’octubre i fins el proper dijous 4 de novembre, en la “Quinzena Saludable”, un programa d’activitats que combinarà tallers, rutes saludables, xerrades i cultura. Tot, enfocat i dirigit a la gent major del municipi. Les activitats començaran el proper dimarts a partir de les 10:30 hores, quan s’oferirà una xerrada a càrrec de la Guàrdia Civil sobre seguretat a la Sala Multiusos de Catadau. El dia següent està programada a la Plaça de Dalt d’Alfarp un taller d’emocions, que començarà a partir de les 10:30 hores. Dijous 21 serà el torn de la primera ruta saludable per Llombai, a les 10:00 hores del matí. La ruta s’iniciarà a la Plaça de l’Ajuntament de Llombai.

Divendres 22 es farà la segona activitat relacionada amb les xerrades, en aquest cas es durà a terme una xerrada sobre els serveis socials, a les 10:30 hores a la Sala Multiusos de Catadau. Dissabte 23 es realitzaran dues activitats diferents. En primer lloc, a les 12:00 hores, a la Plaça de Dalt d’Alfarp els assistents gaudiran d’un nou taller, en aquest cas intergeneracional. Més tard, a les 17:00 hores, a la Plaça de l’Església de Llombai arribarà un espectacle teatral: “Nelo Bacora”, a càrrec del Quadre Artístic de Vilamarxant”.

La següent activitat està programada per al dimarts 26, quan es durà a terme una xerrada sobre salut a les 10:30 hores a la Plaça Multiusos de Catadau, impartida per l’Òptica Bono Carrió. Dimecres 27 serà el dia escollit per a la segona ruta saludable, que en aquesta ocasió recorrerà els carrers d’Alfarp a partir de les 10:00 hores, amb eixida des de la Plaça de l’Ajuntament d’Alfarp. Dijous 28 es tancaran els tallers amb el taller de risoteràpia, que tindrà lloc a les 10:30 hores a la Plaça de Dalt d’Alfarp. Divendres, les rutes saludables arribaran a la seua fi amb la ruta per Catadau, que s’iniciarà a les 10:00 hores des de la Plaça de l’Ajuntament de Catadau. Finalment, la “Quinzena Saludable” es tancarà amb l’exposició “Cuéntame cómo pasó”, que serà el dijous 4 de novembre a partir de les 11:00 hores a l’edifici de la Mancomunitat del Marquesat.

 

caValencià