Llombai inicia un estudi per a millorar la qualitat del seu mercat ambulant

Complementar per a evolucionar. Esta està sent la màxima de l’Ajuntament de Llombai a l’hora de rellançar el seu comerç local, després de mesos molt durs pels efectes de la pandèmia. El consistori ha començat esta mateixa setmana un estudi per a millorar les condicions del mercat ambulant que, actualment, se celebra cada dilluns al Carrer Major del municipi del Marquesat, dificultant el trànsit normal de veïns i activitats en comerços locals. Mitjançant l’acció d’una empresa externa al consistori, estes labors d’anàlisis estan consistint ja a planificar un pla d’acció, tenint en consideració les inquietuds, tant dels comerciants del mercat, com dels veïns i els comerços locals. Des del Consistori apunten que en uns dies se celebrarà una reunió amb els veïns perquè aquests proposen les seues idees i ajuden l’òrgan municipal a tindre en compte el seu punt de vista. A més, s’habilitarà un qüestionari de Google, que posteriorment, es difondrà per xarxes socials, amb la intenció de recollir l’opinió de tot el municipi. Entre els plans del govern local està la idea de canviar de localització el mercat ambulant i, fins i tot, de dia. Mesures que acabaran materialitzant-se conforme als resultats de l’estudi. L’alcalde, José Forés, destaca que esta mesura busca complementar en tot moment el necessari paper del comerç local: “Amb això no busquem crear una competència salvatge, sinó tot el contrari, complementar el paper que realitzen des de sempre i amb molt d’encert els nostres empresaris i empresàries locals. Millorar els serveis i atraure més gent al poble perquè es consumisca molt més i crear riquesa per al poble de Llombai”.
caValencià