Llombai amplia les seues possibilitats formatives en línia amb la posada en marxa del programa ‘Aula Mentor’

Cada vegada més formats i amb moltes més possibilitats de futur. D’això poden presumir els veïns i veïnes de Llombai en l’apartat formatiu, gràcies a la posada en marxa, entre moltes altres mesures, del Conveni ‘Aula Mentor’, junt al Ministeri d’Educació i Formació Professional. Un projecte que consisteix en l’oferta de multitud d’alternatives en forma de curs que qualsevol veí i veïna del municipi major d’edat podrà cursar sense examen ni requeriment de coneixement previ. Les formacions es duran a terme en les instal·lacions de la Biblioteca Municipal i tindran un preu de 24 euros mensuals, amb una matrícula inicial de dos mesos i una temàtica que haurà de ser triada per cada usuari participant entre una gran varietat d’opcions com, entre altres, informàtica, programació, disseny, salut, idiomes i ecologia. Els usuaris no comptaran amb temps límit a l’hora de finalitzar els seus estudis, amb el que poden adaptar el ritme d’aprenentatge a les seues necessitats. Des de l’alcaldia, José Forés, destaca la voluntat del seu equip de govern per a millorar la qualitat de vida de tots els seus veïns i veïnes: “És una gran notícia per a Llombai. Tots hem de tindre accés a una formació i esta és l’oportunitat perfecta. Una extensa oferta de cursos, unes instal·lacions adequades i de molta qualitat i una ferma aposta de l’Ajuntament pel benestar dels seus veïns. Continuem treballant”.
caValencià