Llombai inverteix 80.000 euros en la renovació del sostre de l’Auditori Municipal

L’Ajuntament de Llombai ha posat fi a les filtracions que patia l’Auditori Municipal, després d’invertir 80.000 euros, a propòsit d’una subvenció de la Diputació de València, en la reforma de tota la seua coberta superior. D’esta manera, se soluciona un dels problemes més notables contra els quals havia de combatre el municipi de Llombai en el seu pla cultural, ja que este mateix edifici, l’Auditori Municipal, s’utilitza per a moltes diverses activitats. Totes eixes es veien molt afectades per les filtracions que es registraven en el sostre de l’edifici.

En el procés de reforma s’ha reforçat la coberta amb un doble sostre, així com el condicionament de la xarxa de filtració d’aigües de pluja. Un fet, amb resultat satisfactori, que permetrà desenvolupar amb normalitat la vida cultural del poble des del pròxim cap de setmana, amb la celebració de la presentació de la falla de Llombai.

caValencià