Llombai inicia la reforma de la seua piscina municipal

S’arrima l’estiu. En dos mesos, tot el poble de Llombai podrà disfrutar dels beneficis de comptar amb una piscina pública municipal. L’Ajuntament treballa per a fer d’ella una de les instal·lacions referencia quant a serveis públics durant els mesos estivals. Per això, s’han iniciat els processos de reforma, tant de les dutxes com dels lavabos. Tot per millorar l’experiència de totes les persones que desitgen gaudir de la piscina. Es preveu que la remodelació es duga a terme durant les pròximes setmanes i estiga completament llesta per a la inauguració de la temporada d’estiu 2022.

D’altra banda, i seguint en la línia de les reformes estivals, també s’han iniciat les obres per a resoldre el problema de minvament de cabal d’aigua potable en La Ponderosa, sobretot, en els mesos més calorosos de l’any. Des de l’Alcaldia, José Forés, analitza positivament les dues reformes: “Tenim l’estiu molt a la vora i estes són dues reformes necessàries dins del nostre apartat d’infraestructures municipals. Tot és pel benestar dels nostres veïns i veïnes. Llombai, amb això, continuarà augmentant la qualitat dels seus recursos i serveis públics perquè, cada vegada més, tots puguem aprofitar-los”.

caValencià