Llombai habilita un servei gratuït d’intermediació hipotecària

Amb l’arribada de la crisi, les despeses hipotecàries s’havien convertit en un de les despeses més preocupants de l’economia domèstica durant els últims anys. Per a ajudar a solucionar el problema i augmentar la qualitat de vida de tots veïns del municipi, l’Ajuntament de Llombai ha posat en marxa -mitjançant el conveni subscrit entre la Diputació de València i el Col·legi d’Advocats de València- un servei d’intermediació hipotecària gratuït per a tots els veïns i veïnes. Un projecte que posarà a disposició ciutadana a un mediador per a negociar i solucionar amb l’entitat bancària, qualsevol problema hipotecari. El servei està disponible cada dimarts en el Centre de Convivència de Picassent, (C/Pintor Segrelles, 26) en horari de 15.30 a 19.30 hores. Serà necessària la reserva de cita prèvia en el telèfon 96 122 20 18.

Des de l’Alcaldia de Llombai, Jose Forés celebra la iniciativa: “Este és un altre pas més per a continuar augmentant la qualitat de vida de tot el poble de Llombai. Coneixem el dia a dia dels nostres veïns i veïnes i sabem que, moltes vegades, les gestions hipotecàries copen gran part de les preocupacions de l’economia domèstica. Este servei no sols ajudarà a resoldre qualsevol problema burocràtic, sinó que també s’encarregarà de la negociació amb l’entitat bancària de manera gratuïta”.

caValencià