Llombai acull el 23 d’abril una especial edició de la Alèdua Trail

El 23 d’abril és el dia triat per a la celebració de la pròxima edició de l’Alèdua Trail de Llombai, una de les carreres de muntanya millor valorades pels corredors, i que transcorre per la serra d’Alèdua, una zona ideal per a realitzar rutes de senderisme i que per novena vegada serà el lloc triat per centenars d’atletes. Hi haurà dues modalitats, 23 quilòmetres de recorregut amb 830 metres positius de desnivell i una segona modalitat de 13 quilòmetres amb un recorregut de 300 metres positius de desnivell. La prova donarà inici a les 9 hores i serà una edició especial ja que esta ocasió serà també un Memorial, retent homenatge a María José, una persona molt volguda en el Club Esportiu La Port Fresca que va morir recentment.

caValencià