L’Ajuntament de Llombai aprova el nou organigrama del govern municipal

El plenari de l’Ajuntament de Llombai va aprovar, amb els vots a favor del Partit Socialista i d’Independents per Llombai-Compromís i els vots en contra  del Partit Popular, l’organigrama de treball municipal per als pròxims quatre anys. L’actual alcalde, Salvador Climent Pellicer (d’IPL-Compromís), que s’ocuparà de les àrees de Personal Municipal i Urbanisme a més de l’alcaldia,  rebrà una remuneració anual bruta de 16.800 euros, repartits en catorze mensualitats. Per la seua part, la segona tinent d’alcalde, la socialista, María José Lloria García, es posa al capdavant de  les regidories d’Hisenda, Benestar Social i Festes, per les quals rebrà un salari brut anual de 11.200 euros en catorze pagues, mentre que les regidores d’IPL-Compromís Elisa Moragón Lahoz (que serà l’encarregada de les àrees de Cultura, Educació, Igualtat i Joventut i tercera tinent d’alcaldia), i Trinitat Lliso Esteve (com a responsable de Comerç, Economia i Turisme) rebran un salari brut anual de 7.000 euros cadascuna, també repartits en catorze pagues.

D’altra banda, el regidor socialista Ramón Gómez Bernabeu, que s’ocuparà de les regidories de Sanitat i Esports i el també socialista Anselmo Cardona Puig, que serà el responsable d’Agricultura i Medi Ambient, no rebran cap remuneració per part del consistori en trobar-se en situació de jubilació i dedicaran, igual que la resta de regidors i regidores del govern de coalició,  tot el temps necessari a les tasques que deriven dels distints departaments municipals.

“D’esta forma, Llombai dedicarà un total de 42.000 euros anuals del pressupost municipal als salaris de quatre membres de l’equip de govern, front als 51.263 que es dedicava amb l’anterior corporació del Partit Popular, el que suposa un estalvi del 19% a les arques municipals”, va manifestar l’alcalde, Salvador Climent. En el plenari també es van designar els representants en els diferents organismes municipals i supramunicipals per a la present legislatura.

caValencià