Llombai estableix panells informatius sobre patrimoni

L’Ajuntament de Llombai, a través de la Regidoria de Turisme i de la regidora Trinitat Lliso, vol posar en valor el patrimoni cultural local.

Per a dur-ho a terme s’han creat uns panells turístics on es dona a conèixer tota la informació dels nostres monuments més rellevants des d’una perspectiva històrica i patrimonial.

Ajudarà a que el visitant que s’acoste al nostre poble puga descobrir la història de Llombai i, al mateix temps, apropar-la als nostres llombaïns i llombaïnes, descobrir anècdotes i curiositats.

En concret, els tòtems s’han col·locat en la plaça de l’Església, els Claustres, en l’Ermita (un explicant la part artística i altre la part de les festes de Sant Antoni), a la Plaça Major (fent menció a la torre del rellotge) i l’últim en la Torre d’Alèdua, ubicat en el camí de la Marquesa.

Estos tòtems son molt visuals i inclouen imatges i textos. Tots ells guarden una mateixa estètica i duen un marca turística que hem creat per a l’ocasió: LlOMBAI PATRIMONI VIU.

També s’ha incorporat un QR que ens redirigeix a un plànol digitalitzat on es poden vore tots els recursos turístics i patrimonials, incloent tant la zona del poble com la dels paratges municipals.

Esperem que vos agrade aquesta iniciativa!

caValencià