Llombai presenta la II Fira Gastronòmica de l’Arròs, el Kaki i la taronja

Després de la gran acollida que tingué la primera edició, on es van servir més d’un miler de racions d’arròs, enguany, el 27 d’octubre, la fira amplia la seua oferta amb dos arrosos nous: un arròs Allipebrat i un arròs caldós.
D’esta manera s’ofereixen un total de huit arrossos diferents elaborats amb productes de KM0 i amb denominació d’origen.
Huit restaurants, tres d’ells de Llombai, participaran en esta edició que a més ha afegit un “Tasta vins” amb actuació de jazz per a dissabte 26 d’octubre de vesprada.
D’esta forma es pretén consolidar la cita gastronòmica i atraure visitants al municipi, també durant la tardor.
La Fira dedicada als productes de la terra completa un gran ventall d’atractius turístics i patrimonials de Llombai, a més de convertir el cap de setmana en una festa que sumar al calendari d’activitats previstes durant tot l’any.

caValencià