Premis per l’ús del valencià als comerços de Llombai

Els negocis de Llombai que utilitzen el valencià en els seus establiments estan d’enhorabona! El comerç local PAPERERIA NANOS i TEXTIL I LLAR han obtés el Primer i Segon Premi, respectivament, en la modalitat A de l’ús del valencià en la retolació i material imprés i els comerços locals AULA OBERTA i PAPERERIA NANOS han aconseguit el Primer i Segon Premi, respectivament, en la modalitat B de l’ús del valencià aplicat a les noves tecnologies.

Aquests premis s’emmarquen dins de les subvencions que publica Diputació de València des de la unitat de normalització lingüística i han sigut convocats per la Regidoria de Comerç, Economia i Turisme de l’Ajuntament de Llombai.

Els premis aconseguits son els següents:

MODALITAT A: PREMIS PER L’ÚS DEL VALENCIÀ EN LA RETOLACIÓ I MATERIAL IMPRÉS:

1r Premi: PAPERERIA NANOS – 500 €

2n Premi: TEXTIL I LLAR – 400 €

3r Premi: OPTICA AUDIOLOGIA BONO CARRIÓ – 300 €

4t Premi: AULA OBERTA – 150 €

5é Premi:  SUPERMERCAT APARISI FERRANDO SL – 150 €

MODALITAT B: PREMIS PER L’ÚS DEL VALENCIÀ APLICAT A LES NOVES TECNOLOGIES:

1r Premi:  AULA OBERTA – 500 €

2n Premi: PAPERERIA NANOS – 400 €

3r Premi: TEXTIL I LLAR – 300 €

4t Premi:  TABICK – 150 €

Els negocis premiats rebran un guardó el dia 5 de novembre en la plaça de l’església durant la Celebració de la I Fira Gastronòmica de Llombai.

Des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Llombai, volem agrair a totes les empreses la seua participació en esta primera edició que pretén fomentar l’ús del valencià en l’àmbit del comerç , així com donar l’enhorabona a tots els que han sigut guardonats.

caValencià