Saluda D’Alcaldia

Emprendre una nova etapa a l’alcaldia de Llombai suposa renovar l’orgull que ja vaig sentir fa uns anys. Dirigir el meu poble és per a mi una satisfacció inigualable, una imatge en forma de quatre anys que sempre quedarà en la meua memòria.

Llombai ha consolidat una identitat local de la que devem sentir-nos molt orgullosos perquè ens defineixen trets característics que són un orgull. Són hui un poble dinàmic que dóna esperança de vida i que també permet als i les joves il·lusionar-se en el futur. No ho és fàcil en els municipis de xicoteta o mitjana grandària.

Molts segueixen perdent habitants a una velocitat que arriba a espantar. També ens afecta a nosaltres però hem aconseguit oferir possibilitats de vida que ha reduït al màxim eixa baixada i estem consolidats amb uns 2.700 habitants que ens permeten comptar amb una estructura i uns serveis propis de localitats de major dimensió.

També ho aconseguim, clar està, amb una mancomunitat de serveis i prestacions que jo, com a alcalde, vaig a seguir potenciant. Tinguem, el meu equip de govern i jo, un Llombai al cap. El volem sostenible, el volem compromès, el volem igualitari, el volem just.

També apostem per l’agricultura, per la col·lectivitat, per l’empatia, pel comerç de proximitat, per la tradició, per l’esport, per la cultura… Són molts els projectes i són moltes les hores que anem a fer (que ja estem fent) per dur-los endavant. Per Llombai, el poble que volem.

Saluda de l'alcalde
José Forés Sanz